4 Jasa Pijat yang Bisa Dipanggil Ke Rumah

Posted on: April 2, 2019, by :

4 Jasa Pijat yang Bisa Dipanggil Ke Rumah

Badan pegal-pegal, kurang fresh dan perlu relaksasi? Kamu nggak perlu pergi ke mana-mana, pesan saja jasa pijat yang bisa dipanggil ke rumah.

Saya orang yang paling suka leyeh-leyeh, gegoleran sambil dipijat. Nikmat dunia! Tapi saya juga orang yang paling malas disuruh menembus kemacetan Ibukota hanya untuk gegoleran sambil dipijat, karena menurut saya, habis pijat paling enak ya tidur di rumah! Jadi sayangnya saya nggak berkunjung ke spa sesering yang saya inginkan dan lebih memilih untuk memanggil jasa pijat ke rumah.

Jauh sebelum jasa berbasis internet dan aplikasi marak, saya, kakak dan ibu sudah hobi memanggil mbok pijat ke rumah. Sekali dipanggil, si mbok bisa menghabiskan waktu 3-4 jam di rumah saya untuk memijat kami bertiga secara giliran. Kalau dipikir-pikir, kasihan juga ya. Tapi dia terlihat happy  aja tuh :D

spalosphy-jasa-pijatTapi makin ke sini, mbok pijat yang oke makin susah dicari, dan kalaupun ada, kami harus bersaing dengan ibu-ibu lain di sekitar rumah yang biasanya sudah nge-book beliau jauh-jauh hari. Maka, saya adalah orang yang paling girang dengan semakin banyaknya jasa pijat yang bisa dipanggil ke rumah saat ini. Tinggal telpon atau whatsapp, terapis berpengalaman pun muncul di rumah 1 jam kemudian. Bahkan ada yang bisa dipesan lewat aplikasi.

Kalau kamu berniat untuk gegoleran sambil dipijat weekend ini, yuk simak daftar penyedia jasa pijat yang bisa dipanggil ke rumah di bawah ini. Kalau kamu mau menambahkan rekomendasimu, silahkan tinggalkan komen di bawah ya!

1. Solusi Spa

Perusahaan ini bisa dibilang salah satu penyedia jasa pijat yang bisa dipanggil ke rumah pertama. Ini adalah jasa yang paling sering saya gunakan, karena mereka responsif banget, selalu reliable, terapisnya banyak dan semuanya ramah, profesional dan mijetnya enak. Yang paling saya suka, Solusi Spa, yang dulu namanya Solusi Sehat ini, punya cabang di berbagai wilayah di Jakarta, bahkan luar kota seperti Bandung, Semarang dan Surabaya, sehingga kamu nggak perlu booking jauh-jauh hari dan nunggu lama untuk terapisnya datang. Selain itu mereka juga menerima panggilan sampai cukup larut (pemesanan terakhir itu Jam 23.00 malam) jadi kalau kamu pulang ke rumah dengan badan pegel-pegel abis lembur, masih bisa loh panggil jasa pijat mereka. Solusi Spa juga menyediakan layanan lain selain pijat seperti manicure pedicure, scrub, totok wajah, hot stone massage dan lain-lain. Yang paling sering saya pesan sih traditional massage, karena nggak pernah salah deh. (WA 085888893282

2. Kaizen Mobile Spa

Mirip dengan Solusi Sehat, perusahaan yang dulu namanya 24 Mobile Spa ini juga menyediakan jasa pijat yang bisa dipanggil ke rumah dan mereka punya cabang di berbagai area di Jakarta. Tapi perusahaan ini punya servis yang lebih banyak, sampai ada creambath dan waxing segala. Kaizen Mobile Spa menerima panggilan home spa sampai jam 11 malam dan terapisnya akan datang lengkap dengan kain alas kasur serta minyak pijat. Mereka juga cukup responsif saat dihubungi melalui telepon dan sms, namun waktu mencoba pijat dengan Kaizen Mobkaizen-jasa-pijatile Spa, saya merasa pijatnya tidak seenak terapis di Solusi Sehat. Mungkin karena saya belum tau terapis mana yang oke.

 

3. Spalosophy

Spalosophy memposisikan jasanya sebagai home spa bintang lima sehingga punya image lebih “atas” dibandingkan jasa home spa yang saya sebutkan sebelumnya, lihat saja websitenya! Nggak cuma itu, mereka juga nggak asal sebut bintang lima, kalau kamu memanggil jasa mereka, rumah kamu akan disulap seperti spa beneran, karena mereka akan membawa meja pijat, aromaterapi sampai musik untuk melengkapi pengalaman kamu. Kakak saya pernah mencoba jasa ini (sayangnya saat itu saya lagi nggak di rumah) dan dia bilang “That was the best 2 hours I spent in my room.” Servis mereka juga lengkap banget, ada facial, face accupressure, reflexology, creambath, blow dry, manicure, pedicure dan tentunspalosophy-jasa-pijatya massage. Sayangnya, karena sepertinya terapisnya masih belum banyak, saya beberapa kali memesan jasa mereka untuk akhir pekan dan mereka sudah fully booked!

 

4. Go Massage

Siapa yang nggak kenal Gojek? Lewat aplikasi yang sama, kamu juga bisa pesan jasa pijat untuk dipanggil ke rumah setiap hari dari jam 6 pagi sampai jam 12 malam. Kamu bisa pilih mau terapis perempuan atau laki-laki serta durasi pijatnya. Nggak usah takut dengan keamanannya karena mereka katanya bekerjasama dengan para terapis yang profesional, berpengalaman dan sudah melalui background check. Menunya memang hanya pijat badan dan wajah saja karena mereka fokus di layanan tersebut. Kalau kamu mau layanan kecantikan lainnya (creambath, gunting rambut, meni pedi) kamu bisa pesan lewat Go Glam. Saya belum pernah coba layanan ini sih. But it’s nice to know that this service is available on my fingertips.

Sumber: https://editorial.femaledaily.com/blog/2016/06/10/4-jasa-pijat-yang-bisa-dipanggil-ke-rumah/

55 thoughts on “4 Jasa Pijat yang Bisa Dipanggil Ke Rumah

  1. hello there and thank you in your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did on the other hand experience a few technical issues using this site, since I skilled to reload the website many occasions previous to I may get it to load properly. I have been thinking about if your web host is OK? Now not that I’m complaining, but slow loading cases occasions will very frequently impact your placement in google and could injury your high quality rating if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am including this RSS to my email and could glance out for much more of your respective interesting content. Make sure you replace this once more very soon..

  2. I’ve been surfing online greater than three hours nowadays, but I by no means found any attention-grabbing article like yours. It’s lovely value enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet will probably be much more useful than ever before.

  3. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  4. Definitely imagine that which you said. Your favorite justification appeared to be at the web the simplest factor to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed whilst people consider concerns that they just don’t recognize about. You managed to hit the nail upon the top as well as outlined out the entire thing without having side effect , other folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

  5. Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

  6. Throughout the great design of things you’ll receive a B- for effort. Where exactly you actually confused us was on your facts. You know, they say, the devil is in the details… And that couldn’t be much more correct here. Having said that, allow me say to you what did work. The article (parts of it) is actually rather persuasive and this is possibly why I am taking an effort in order to opine. I do not make it a regular habit of doing that. Secondly, whilst I can see the leaps in logic you make, I am definitely not confident of how you seem to connect your details which inturn make your final result. For right now I will, no doubt subscribe to your position however wish in the near future you actually link the dots much better.

  7. Its like you learn my thoughts! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I feel that you simply could do with some percent to pressure the message house a little bit, however instead of that, that is great blog. An excellent read. I will definitely be back.

  8. Thank you, I’ve just been looking for information about this subject for ages and yours is the best I have discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

  9. I would like to show thanks to the writer just for bailing me out of such a trouble. Just after researching throughout the online world and getting notions that were not beneficial, I assumed my life was done. Being alive without the presence of approaches to the problems you’ve resolved by means of the short post is a crucial case, and ones that would have badly damaged my career if I hadn’t encountered your web blog. Your primary training and kindness in handling every part was very helpful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a step like this. I am able to at this time relish my future. Thanks so much for the impressive and results-oriented help. I won’t be reluctant to refer your blog to any individual who ought to have counselling on this matter.

  10. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  11. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  12. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help different users like its aided me. Good job.

  13. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Many thanks!

  14. Hey there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  15. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

  16. Someone essentially help to make significantly posts I would state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this actual publish incredible. Great job!

  17. Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am
    having troubles with your RSS. I don’t know why I am unable
    to join it. Is there anybody getting the same RSS issues? Anyone that knows the
    answer can you kindly respond? Thanx!!

  18. I think that everything said made a ton of sense. However, what about this?

    suppose you composed a catchier title? I mean, I
    don’t want to tell you how to run your blog, however what if
    you added something to possibly get folk’s attention? I mean 4 Jasa Pijat yang Bisa
    Dipanggil Ke Rumah Dengan Terapis Profesional is a little vanilla.
    You ought to peek at Yahoo’s front page and note how they create news titles to grab
    people to click. You might try adding a video or
    a picture or two to grab people excited about everything’ve written. In my opinion, it
    might bring your website a little livelier.

  19. I like the helpful information you provide in your articles.
    I will bookmark your weblog and check again here frequently.
    I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here!

    Best of luck for the next!

  20. When someone writes an piece of writing he/she keeps the idea of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    So that’s why this post is great. Thanks!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

error

Enjoy our service? Please spread the word :)

WhatsApp chat